Fejø Sejler Camp 2017 – 16. til 18. juni

Fejø Sejler Camp 2017 – 16. til 18. juni

Campen startede fredag eftermiddag, hvor vi mødtes i Dybvig Havn. I alt 19 juniorsejlere fra Sydstævnekredsen, samt trænere og forældre. Pga for meget vind var der kun en enkelt sejler som tog turen i Tera jolle fra Bandholm til Dybvig. Vi grillede vores med bragte mad og sejlerne grillede skumfiduser.
Lørdag morgen startede med solskin og god vind omkring 10 m/s. Efter skippermøde, blev sejlerne delt i nybegynder og de mere øvede. De øvede tog på vandet med trænere fra Nykøbing og fik mange gode sejladser og øvelser på vandet. Nybegynderen sejlede lidt tættere land på med Mogens, hvor de bl.a øvede kryds. Efter frokost var vinden aftaget lidt og flere sejlere kom med ud til de øvede sejlere.
Lørdag sluttede med lækker middag for alle og socialt samvær hos både børn og voksne på tværs af klubberne. Efterfølgende den traditionelle tovtrækning hvor “Team hønselort” vandet efter en lang og sej kamp. 2.pladsen Sejlerne og 3.pladsen Livstræet med Firkløveret som 4.
Søndag startede med solskin og let vind. Inden frokost fortsatte sejladsen, hvor de øvede bl.a sejlede VM-bane. Dagen sluttede med den vilde ballonsejlads og efterfølgende uddeling af erindringskrus og medaljer.
Her blev det for Bandholmsejlerne til en 1. og 2. plads i Optimist til Signe og Katja, samt 2. plads i Tera til Simon.

Alt i alt en rigtig hyggelig weekend, hvor vejrguderne var med os.

IMG_0154  IMG_0155