Hvilken jolle skal man vælge når Optimisten bliver for lille?

Hvilken jolle skal man vælge når Optimisten bliver for lille?

De største juniorsejlere i Bandholm Sejlklub er ved at vokse ud af Optimisten, og er nu ved at søger mod nye joller. Der er mange muligheder og mange ønsker der skal falde i hak. Enmandsjolle? Tomandsjolle? Vægtklasser? Alle sejlervennerne i de andre klubber? Muligheden for stævner og træningslejre nationalt og internationalt.

I torsdags fik Signe, Katja og Christine mulighed for at besøge Snekken Sejlklub i Vordingborg. I Vordingborg har de et stort udvalg af klubjoller til de unge sejlere. Pigerne fik nogle gode timer på vandet, hvor de fik testet både Feva jollen og 29eren. Pigernes bedømmelser er klar: Fevaen er en langsom “hyggejolle”, men 29eren er den hurtige og sjove jolle at sejle.

Juniorafdelingens ønsker for fremtiden: Nyere moderne, hurtige og udfordrende joller – 29ere som klubjoller.

IMG_0219 IMG_0216