Bandholm Sejlklub inviterer til åbent hus mandag d. 5. juni kl. 11:00 – 16:00

Bandholm Sejlklub inviterer til åbent hus mandag d. 5. juni kl. 11:00 – 16:00

Bandholm Sejlklub inviterer til åbent hus mandag d. 5. juni kl. 11:00 – 16:00

 

I Bandholm sejlklub, vil vi gerne byde indenfor til åbent hus, og vise hvad vi kan tilbyde af forskellige sejlsports aktiviteter.

På dagen vil der være mulighed for at prøve en sejltur med en af vores erfarne sejlere.

Vi rigger vores forskellige joller og sejlbåde til, så alle børn og voksne kan komme en tur på vandet.

 

Der vil være mulighed for at prøve klubbens SUP-boards, optimist joller, FEVA joller og for de større børn og forældre vil der være plads i klubbens største sejlbåde.

Da det hele er afhængig af vejret, håber vi på godt vejr, og holder under alle omstændigheder åbent i jolleskur og klubhus, hvor man kan høre hvordan man selv kan komme i gang med at sejle.

Der vil være en masse aktivitet i klubben denne dag, så tag hele familien med og få en rigtig god oplevelse.

Tag praktisk tøj med, gerne gummistøvler til dem der vil ud at sejle, og badetøj til dem der vil prøve SUP-boards, eller blot bade i havnen.

Vel mødt, Bandholm Sejlklub

Spørgsmål kan rettes til ungdomstræner Michael Storgaard på telefon 22 16 87 68

 

Bandholm sejlklub har en flot flåde af optimist joller til junior sejlere, og har også lige erhvervet to større joller hvor voksne og børn kan sejle sammen.

Der er sejlundervisning hver mandag eftermiddag i ungdomsafdelingen hele sommeren igennem, hvor børn og forældre kan have en dejlig dag på vandet. Når bådene er pakket sammen i jolleskuret efter endt sejlads, er der fællesspisning i klubhuset for hele familien, hvilket giver er rigtig godt sammenhold.