Juniorsejlads på Søndersø

Juniorsejlads på Søndersø

Juniorerne samt en del voksne invaderede Maribo Søndersø med en armada af joller!UdsnitLørdag formiddag blev 11 optimist-og Terajoller søsat i Maribo Søndersø, hvorefter alle sejlede til Hestø, hvor de medbragte madpakker blev spist.
Derefter sejlede vi til Naturskolen hvor planen var at vi skulle overnatte i sheltere. Det viste sig desværre at der var andre der havde fået samme ide og alt var optaget.
Det kunne naturligvis ikke ødelægge humøret, så der blev gået i jollerne igen og turen gik nu mod Præstø hvor en bane hurtigt blev lagt ud og 1 sejlads gennemført.
De friske børn blev dog mødt af en kraftig regnbyge med tilsvarende vind. Da flere joller væltede, søgte vi straks i læ på Præstø hvor Der blevet givet besked på at alle skulle skære grene til bue/pile samt til snobrød. Desuden skulle der samles fjer så alle kunne matche selv den bedste indianer.

Tilbage til Naturskolen hvor der blev snittet pile og lavet buer. Mogens havde medbragt en stor flamingoplade som blev brugt som skydeskive og alle både børn og voksne deltog i aktiviteten.
Da sulten atter meldte sig blev der lavet snobrød og ristet pølser over bålet med brænde indsamlet på Hestø.

Søndag morgen mødtes alle igen i bådehavnen og heldigvis kunne vi låne “Sømos” klubhus og spise morgenmad mens regnen trommede ned.
Alle blev derefter fragtet til Naturskolen og jollerne stævnede atter ud – denne gang med kurs mod Skelsnæshytten hvor frokosten blev indtaget.
Da vejret nu var rigtig pænt sejlede alle jollerne tilbage til bådehavnen, bådene sat på trailere og kørt til Bandholm igen.

Det blev en god weekend hvor der var mere vægt på socialt samvær end bare sejlads.