Juniorsejlere på lejr i Påsken.

Juniorsejlere på lejr i Påsken.

I år valgte nogle af sejlklubbens juniorsejlere at bruge Påsken på at tage på træningslejr:

Jacob
Jakob har deltaget i en lejr for Laserjoller i 5 dage i Hellerup og vejret bød på en masse sejltræning på Øresund.
”Tøseholdet” bestående af Christine, Katja, Signe og Maria valgte at tage til den store Påskelejr for optimistjoller i Kaløvig. Også en 5-dages træningslejr for A- og B-sejlere med sidste dag som konkurrencedag. Påskelejren i Kaløvig byder på rigtig gode faciliteter og træningsforhold for sejlerne, og det gode vejr har givet sejlerne mange timers træning på vandet. Aftenarrangementerne bød blandt andet på foredrag med landsholdssejler i 49erFX Ida Marie Baad fra Århus.

Sidste dag blev der gennemført 7 sejladser i et samlet felt for A- og B- sejlerne. En hård dag hvor nogle sejler blev tvunget på land på grund at kulden (dårlig undskyldning for utilstrækkelig påklædning). Christine gennemført i flot stil alle 7 sejladser og endte med at få en samlet 3. plads for B-sejlerne. Rigtig flot sejlet!