35. Lake Garda Meeting Optimist Class

35. Lake Garda Meeting Optimist Class

I dag startede verdens største jollestævne på Gardasøen i Italien. I alt er 1072 optimistjoller fra 30 forskellige lande er taget på vandet til de første 3 sejladser. Vejret er fantastisk for sejlerne, masser af sol og frisk vind fra syd. Christine, Signe og Katja fra Bandholm sejlklub deltager i optimistjoller og Jacob i Laserjolle.
Inden stævnets start har sejlerne deltaget i en tre dages træningslejr. I alt 84 danske børn fra sejlklubber i hele landet har deltaget og Danmark er en af de største nationer ved stævnet. Onsdag aften åbnede borgmesteren i Riva del Garda stævnet og alle sejler gik gennem byen ledsaget af festlig musik.
Følg med de næste dage på Facebook: SailingGarda. Her bringes billeder og opdateringer hver dag.

En flot film: https://vimeo.com/213815001

 

IMG_0091IMG_0090IMG_0084IMG_0083