DM 606

Lørdag/søndag deltog Ole Matzen, Martin Bilslev Jensen, Mike Rasmussen i DM for 606 i Hellerup Sejlklub.
Vi lagde fint fra start med en 1. plads derefter en 6, 2,3,5,5 om lørdagen hvor vinden var fra 5-8 sek./m.
Forholdene var under hele stævnet udfordrende med meget springende og skiftende vindstyrker som kom fra land.
Det blev heller ikke nemmere af, at der også var Nordisk Mesterskab for CB 66 som, når vi var på vej op, kom høvlende ned midt på manen med kæmpe spilere.
Det sikreste var derfor at gå på fløjene, som jo er risikabelt når vinden springer.
Søndag lagde vi pænt fra start med en 2. plads, efter at have ført det meste af banen rundt. Vinden var tiltaget til 10-12 sek./m, med kraftige pust og da vi rundede topmærket 2. gang og skulle sætte spiler, blev vi presset i læsiden af et par andre både og måtte derfor luffe en smule.
Båden krængede og pga. kommunikationsfejl/manglende koordinering blev begge skøder sluppet i stedet for kun det ene. Spileren blev forvandlet til en ballon i toppen af masten, i læ side, båden skar op og blev bordfyldt på 1 sek.
De yderst kompetente hjælpere fra Hellerup Sejlklub var hurtigt på pletten og efter at sejlene var bjerget, blev vi trukket i land, mens Martin, som var eneste mand i båden, da den ellers ville synke helt, øste som en gal og fik det meste vand ud. Selv bundbrædderne, som havnede ved nederste gate fik gummibåden fat i og en pagaj blev fundet af en af de andre deltagere.
Der var derfor 3 sejladser som vi ikke sejlede, men alligevel opnåede vi en samlet 5. plads – ærgerligt!
3C5B280E-BC58-4714-8899-EEBE575D1F9C
26FCD083-B731-406A-8A20-1E8A5A5E80E6